Osallistu Lauran kampanjaan

Tehtävää riittää ja apusi on tarpeen, sillä kukaan ei voita vaaleissa yksin. Tule mukaan järjestämään tapahtumia, jakamaan lehtiä, jututtamaan äänestäjiä, keittämään kahvia, minkä roolin tahdotkaan ottaa. Jokaiselle löytyy mielekäs tehtävä.

Ensimmäiseksi: ilmoittauduthan mukaan kampanjan postituslistalle lähettämällä meille yhteystietosi alla näkyvällä lomakkeella. Saat ajantasaista tietoa sähköpostiisi Laura2018-kampanjan etenemisestä ja tavoitat muita tukiryhmäläisiä.

Luonnollisesti olet mitä tervetullein tapaamaan Lauraa henkilökohtaisesti. Katso Kiertue-sivulta, missä ja milloin voit tavata ehdokastamme. Listassa on alustavaa tietoa Laura2018-tapahtumista ja niitä tulee koko ajan lisää! Seuraavien kuukausien aikana Lauran voi tavata eri puolilla Suomea, aina lokakuusta tammikuun loppuun. Voit seurata oman alueesi tapahtuma-aikoja myös Lauran Facebook-sivulta.

Jos somen käyttö luonnistuu, kerrothan ystävillesi Laurasta omalla Facebook-seinälläsi tai Twitterissä. Voit ohjata muita tutustumaan Lauran kampanja-sivuihin tai tulla keskustelemaan Lauran politiikkasivuille Facebookissa. Peukunkaan käyttö ei ole kiellettyä. Kampanjan aikana tarjoutuu loistavia tilaisuuksia valokuvaamiseen, joten pidä kännykkä tai luotto-Canonisi valmiina.

 


Lahjoitukset

Taloudellinen apu luonnollisesti on tervetullutta. Mainonta näkyy ja tuntuu, mutta maksaa rahaa. Voit osoittaa tukesi Lauran tukiyhdistyksen tilille:

Laura Huhtasaaren tukiyhdistys
Tilinro: FI09 5789 2320 0764 68
BIC OKOYFIHH
Helsingin Seudun Osuuspankki

Huomaa tämä tehdessäsi lahjoitusta: Vaalirahoituslain mukaisesti vähintään 1500 euron lahjoittaneiden nimet julkaistaan vaalirahoitusilmoituksessa.  Pienempien lahjoitusten antajia ei julkaista ilman heidän nimenomaista suostumustaan. Vaalirahoitusta koskeva lainsäädäntö   täällä.

Avaamme myöhemmin tälle sivustolle verkkolahjoituspainikkeen, jonka kautta pääset lahjoittamaan Lauran kampanjalle sopivaksi katsomasi summan. Jokainen lahjoitus on todella arvokas panoksesi Lauran presidentinvaalikiertueelle, joten suurkiitos tuestasi jo tässä vaiheessa.

 


Postituslista /  Osallistun kampanjaan

Jätä yhteystietosi niin pääset postituslistalle. Jos toivot yhteydenottoa, laita rasti ruutuun.